hamburger
окт 20, 2018 - сб
Tryavna BG
Вятър 1 m/s, С
Налягане 764.32 mmHg
12°C
Влажност 100%
Облачност 68%
Ден Условия Температура Вятър Влажност НаляганеНалягане
Събота Октомври 20
20°C /9°C 0 m/s, З 73% 718.66 mmHg
Неделя Октомври 21
15°C /8°C 0 m/s, И 75% 717.11 mmHg
Понеделник Октомври 22
13°C /5°C 1 m/s, С 83% 718.43 mmHg
Вторник Октомври 23
9°C /6°C 2 m/s, ССИ - 731.1 mmHg
Сряда Октомври 24
9°C /5°C 5 m/s, ЗСЗ - 728.7 mmHg

Община Трявна предоставя безплатна реклама на всички изрядни места за настаняване

Община Трявна предоставя безплатна реклама на всички изрядни места за настаняване

декември 06, 2017
post thumbnail

По инициатива на кмета Дончо Захариев Община Трявна стартира секцията „Места за настаняване“ в официалния си интернет портал – www.tryavna.bg

Директният линк към секцията е следния: http://www.tryavna.bg/za-tryavna/mesta-za-nastanyavane/

Г-н Дончо Захариев коментира значението на една такава функционалност по следния начин: „Нека да разгледаме гр. Трявна и околностите като два вида продукт – туристически и икономически. С предоставянето на тази безплатна реклама ние постигаме напредък и в двата аспекта. Създава се една значителна прозрачност, като изрядните обекти в града ни излизат на преден план. Чрез създаването на едно ново уеб-пространство, ние целим да подобрим качеството на предлагания продукт. Също така, предоставяме на всички гости на града възможността да ни сигнализират за всякакви злоупотреби от административен характер, свързани с техния престой на територията на Община Трявна. Съответно ние ще направим всичко възможно да реагираме подобаващо. Нашата цел в икономически аспект е да генерираме потребление. То ще е от полза, както за собствениците на места за настаняване, така и за общината ни като цяло.

Със заповед на кмета на Община Трявна Дончо Захариев от днес, 05.12.2017г., на всички изрядни места за настаняване се предоставя напълно безплатна реклама. Това е поредната стъпка напред в изграждането на стабилни и коректни взаимоотношения между общината и туристическия сектор в града ни. С разработването на тази секция, Община Трявна подава ръка на всички собственици на места за настаняване, като едновременно с  това разчита и на тяхната коректност.

Това е един нов подход на общината, чрез който се осъществява трайна връзка между администрацията и туристическия бизнес. Целта е постигане на двустранно сътрудничество и подобряване на постигнатите резултати и за двете страни. Община Трявна се стреми към постигане на пълна прозрачност по отношение на декларирания туристически данък и стимулиране на задължените лица да декларират всяка една реализирана нощувка. Всичко това се прави в ползва на бизнеса, тъй като събраните суми от туристически данък се разходват именно за подобряване на инфраструктурата и облика на гр. Трявна.

Обектите в секцията са разделени в три категории според вида на категоризиране – Стаи за гости; Къщи за гости; Семейни хотели/Хотели

Рекламата е разработена като комуникационна визитка, която осъществява препратка към официалните сайтове на всеки един обект (или на друг туристически портал за реклама).

В менюто „Важна информация/Информационен бюлетин“ може да разберете за начина и идеите, които стоят зад разработването на секцията. Посочена е и методологията, според която са включени/подредени обектите. Всички собственици на места за настаняване е желателно да следят това меню периодично, тъй като на няколко месеца ще бъде публикувана актуална информация за обектите им. Там, също така, ще откриете и по какъв начин може да се свържете с общинска администрация, в случай на нарушения.

В края на отчетния период (началото на февруари месец 2018г.) отново ще се проведе награждаване на трите най-посещавани обекта през текущата 2017 година.

За всякакви въпроси и коментари по разработването и обслужването на секцията „Места за настаняване“, може да се свържете с отдел „Местни данъци и такси“ към Община Трявна на посочените по-долу телефони и имейл.

(тел.: 06776/22-35 – Отдел „МДТ“, Счетоводство и каса; моб.тел.: 0879 493 834 – ст. спец. Евелин Коев; e-mail: mdttriavna@abv.bg)

ЗА КОНТАКТИ

гр. Трявна, п.к.5350, ул."Ангел Кънчев" 21

Телефон: 0677/62496

Факс: 0677/62149