ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО КОНСУЛТИРАНЕ НА НАМЕРЕНИЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНE

ноември 9, 2018
Автор: Илияна Георгиева

ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО КОНСУЛТИРАНЕ НА НАМЕРЕНИЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Във връзка с предстоящия през октомври 2018 г. прием на проектни предложения към Стратегията за ВОМР на МИГ „Дряново – Трявна – в сърцето на Балкана“ за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ община Трявна отправя покана към местната общност за участие в обществено консултиране на разработваното проектно предложение „Ремонт и изграждане на  спортни площадки в двора на ДГ „Светлина“ и кв. 23 по Плана на гр. Трявна“

 

Дата и място на провеждане – 14 ноември 2018 година (сряда) от 17.00 часа в зала 403 в сградата на Община Трявна.

 

Общинска администрация кани всички заинтересовани лица да вземат участие в срещата. Документацията по проектното предложение „Ремонт и изграждане на  спортни площадки в двора на ДГ „Светлина“ и кв. 23 по Плана на гр. Трявна“, може да се разгледа в Общинска администрация – Трявна.

 

Предложения и препоръки от заинтересованите лица могат да се правят на място по време на общественото консултиране, както и да се депозират в деловодството и посредством официалния мейл на Община Трявна, но не по-късно от 14 ноември 2018 година.

 

 

 

ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО КОНСУЛТИРАНЕ НА НАМЕРЕНИЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНE

Във връзка с предстоящия през октомври 2018 г. прием на проектни предложения към Стратегията за ВОМР на МИГ „Дряново – Трявна – в сърцето на Балкана“ за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ община Трявна отправя покана към местната общност за участие в обществено консултиране на разработваното проектно предложение „Доставка и монтаж на отоплителна система на пелети към сеществуваща отоплителна инсталация на ДГ „Калина“ (сграда детска градина)“

 

Дата и място на провеждане – 13 ноември 2018 година (вторник) от 17.00 часа в сградата на ОДЗ „Калина“ – детска градина.

 

Общинска администрация кани всички заинтересовани лица да вземат участие в срещата. Документацията по проектното предложение „Доставка и монтаж на отоплителна система на пелети към сеществуваща отоплителна инсталация на ДГ „Калина“ (сграда детска градина)“, може да се разгледа в Общинска администрация – Трявна.

 

Предложения и препоръки от заинтересованите лица могат да се правят на място по време на общественото консултиране, както и да се депозират в деловодството и посредством официалния мейл на Община Трявна, но не по-късно от 13 ноември 2018 година.